Dania gorące

Zupy

Krem borowikowy
Krem szparagowy
Krem pieczarkowy
Krem imbirowy
Krem marchewkowy
Krem serowy
Krem pomidorowy z bazylią
Krem z zielonego groszku
Zupa gulaszowa
Barszcz czerwony z paluszkiem
Rosół domowy z makaronem pietruszką i marchewką

Dania gorące

Grillowany kurczak nadziewany serem Dor Blue z rucolą– polecamy !
Grillowane fileciki z kurczaka w sosie gorgonzola – polecamy !
Rożek z kurczaka z warzywami w sosie curry – polecamy !
Sakiewka nadziewana warzywami w sosie majerankowym
Sakiewka nadziewana borowikami w sosie leśnym
Sakiewka nadziewana pieczarkami w sosie pieczeniowym
Rolada z karkówki z tapenadą w sosie rozmarynowym
Gulasz węgierski z papryką – polecamy !
Fileciki z kurczaka zapiekane z mozzarellą, ziołami i pomidorami- polecamy !
Fileciki wieprzowe w sosie z kurkami – polecamy !
Fileciki z polędwicy wieprzowej w sosie bałkańskim z papryką
Polędwiczki wieprzowe zapiekane z mozarellą i pomidorami
Polędwiczki wieprzowe w sosie leśnym z borowikami
Pierś kurczaka zawijana ze śliwką
Ragout z indyka z borowikami
Boeuf Strogonoff
Gulasz węgierski z karkówki z papryką
Wieprzowina słodko – kwaśna z papryką, ogórkiem i pędami bambusa (forma gulaszowa)
Pieczeń z karkówki z ziołami po staropolsku
Medalion wieprzowy z ananasem
Leczo z papryką
Bogracz węgierski z wołowiną, ziemniakami i papryką
Grillowana pierś kurczaka z rucolą w sosie pesto – polecamy !
Grillowania pierś indyka z brzoskwinią i tymiankiem
Fileciki wieprzowe w sosie borowikowym
Kawałki kurczaka w pikantnym cieście z sosem czosnkowym
Fileciki z piersi kurczaka w sosie pieczarkowym z pieczarkami – polecamy !
Indyk nadziewany podany w całości krojony przez kucharza
Szynka pieczona w cieście chlebowym podana w całości krojona przez kucharza
Szynka pieczona w ziołach prowansalskich podana w całości krojona przez kucharza
Fileciki z kurczaka w sosie prowansalskim
Żeberka w sosie barbecue
Zawijaniec z kurczaka z dodatkiem szpinaku, sera feta i pomidorów suszonych
Fileciki z indyka w sosie paprykowym
Filet z kurczaka w chrupiącej panierce z sezamem z trzema sosami
Polędwiczki wieprzowe podane na szpinaku z sosem serowym
Pierożki z farszem mięsnym
Pierożki z kapustą i grzybami
Kotlet de volaille nadziewany pieczarkami
Kotlet de volaille nadziewany szynka i serem
Polędwiczki drobiowe w sosie curry z orzechami
Wołowina po meksykańsku
Dorsz po polsku
Sola w sosie porowo-śmietanowym
Dorsz na szpinaku w sosie cytrynowo maślanym
Morszczuk na szpinaku w sosie cytrynowo maślanym

Dodatki

Ryż z warzywami i ziołami
Ryż po turecku z papryką
Ziemniaki smażone z ziołami
Ziemniaki gotowane podawane z koperkiem
Kluseczki półfrancuskie

Jarzyny

Marchewka
Kalafior
Groszek zielony
Fasolka szparagowa
Brokuły
Szparagi

Bukiet surówek

Selerowa z rodzynkami, z marchewki z ananasem, żydowska, meksykańska z czerwoną fasolą, z papryką, colesław, buraczki, letnia, szwedzka

Kuchnia wielkopolska

Schab ze śliwką, kopytka, buraczki
Zraz wołowy zawijany, kasza perłowa, buraczki
Kaczka pieczona z jabłkami, pyzy drożdżowe, kapusta modra

Dla wegetarian

Warzywa gotowane z ziołami prowansalskimi
Warzywa pod beszamelem zapiekane z żółtym serem – polecamy !
Brokuły w sosie śmietanowo-ziołowym
Poznańskie pyry z gzikiem
Klopsiki sojowe w sosie koperkowym
Makaron z warzywami, papryką i ziołami
Makaron z cukinią i suszonymi pomidorami
Makaron ze szpinakiem
Makaron z sosem pesto i bazylią

Obsługa i sprzęt

Na imprezach cateringowych zapewniamy profesjonalną stałą obsługę oraz wysokiej jakości sprzęt gastronomiczny, piękną polską białą porcelanę Lubiana, szkło z Krosna, podgrzewacze elektryczne, dyspenesery, termosy i ekspresy.

Ponadto zapewniamy stoły bankietowe opięte falbaną w kilku kolorach do wyboru, stoły koktajlowe przykryte białymi lub czarnymi obrusami naciąganymi do ziemi oraz piękne kompozycje kwiatowe.