GRILL
Karkówka w ziołach prowansalskich
Karkówka po teksańsku
Filet z kurczaka w ziołach
Szaszłyk z drobiu z cebulką, boczkiem i papryką
Żeberka staropolskie z majerankiem
Warkocz z boczku macerowanego w papryce i ziołach
Szaszłyk wieprzowy z cebulką, boczkiem i papryką
Kiełbaska śląska
Kaszanka
Kiełbacha wiejska z ziołami
Ziemniaki pieczone w folii podawane z sosem tzatzyki
Pyry z gzikiem
Warzywa z grilla: papryka, cukinia, cebula, ziemniaki, czosnek, pieczarki
Sosy: czosnkowy, musztarda, ketchup, salsa
Sałatki
Wiosenna (kapusta pekińska, pomidor, ogórek, rzodkiewka, sos jogurtowy)
Grecka z serem feta i oliwkami,
Ziemniaczana z kiszonym ogórkiem (b. dobra do grilla)
Brokułowa z odrobiną czosnku
Z grillowanym kurczakiem, camembertem, chrupiącymi grzankami i sosem Cesar
Mix sałat, rukola, roszponka, pomidor, papryka, oliwa, zioła
Surówki
Firmowa, colesław, żydowska, meksykańska, wenecka, selerowa z rodzynkami, selerowa z brzoskwiniami, wiejska, wiosenna słoneczna z dynią, szwedzka
Stół staropolski
Na osobnym stole ustawiamy dekorację imitującą dach ze strzechą. Dekoracje ze zboża, trzciny. Stoły nakrywamy wiejskimi serwetami. Zawieszamy warkocze czosnku, cebuli, pęta kiełbasy (swojska, pieprzowa, czosnkowa, chłopska, czosnkowa sucha). (Wszystkie wyroby są przyrządzane przez rzeźnika według staropolskich receptur i nie zawierają konserwantów i stabilizatorów.) W kamionkach podajemy smalec z skwarkami zasmażany z jabłuszkiem, ogórki kiszone. Chleby duże wiejskie z makiem i ziarnami, chleb staropolski żytni ciemny krojony w pajdy. Wiejski placek drożdżowy z owocem serwowany z blachy.
Mały stół staropolski
Chleb wiejski, smalec ze skwarkami z jabłuszkiem, ogórek kiszony
Na gorąco podawane z pieczywem
Żurek staropolski
Grochówka wojskowa
Bigos myśliwski
Szynka pieczona w cieście chlebowym podana w całości krojona przez kucharza
Szynka pieczona w ziołach prowansalskich podana w całości krojona przez kucharza
Ciasto
Ciasto: jabłecznik, sernik domowy, ciasto drożdżowe z owocami
Placek drożdżowy z owocami
Tort z logo z czterema racami
(poza tym mamy w ofercie duży wybór tortów i ciast na każdą okazję)
Napoje: soki 100% pomarańczowy, jabłkowy, woda mineralna z cytryną serwowane z dyspenserów
Napoje gorące: kawa (Jacobs) z śmietanką i herbata z cytryną bez ograniczeń, cukier, słodzik, cukier trzcinowy
+ świeżo mielona kawa z ekspresu
+ szeroki wybór herbat ziołowych i owocowych
Piwo z beczki: Tyskie, Lech, Warka, Miłosław Pilzner, Fortuna Czarne (piwo ciemne)
sok malinowy Herbapol do piwa
Polecamy szeroki wybór win białych i czerwonych
Dla dzieci
Naleśniki z konfiturą lub z serem ( po 2 na porcję )
Gofry z bitą śmietaną i owocami
Krem pomidorowy
Hot dogi
Hamburgery
Filet z kurczaka z grilla w łagodnych ziołach
Kącik dla dzieci
zabawy, gry, malowanie buziek, kącik plastyczny, rysowanie, malowanie, koraliki
Obsługa i sprzęt
Na imprezach cateringowych zapewniamy profesjonalną stałą obsługę oraz wysokiej jakości sprzęt gastronomiczny, naczynia jednorazowe lub piękną polską białą porcelanę Lubiana, szkło z Krosna, podgrzewacze elektryczne, dyspenesery, termosy i ekspresy.
Ponadto zapewniamy stoły bankietowe opięte falbaną w kilku kolorach do wyboru, ławy i stoły drewniane oraz pawilony namiotowe.
Możemy polecić wiele pięknych miejsc w plenerze w Poznaniu i okolicach idealnie nadających się na imprezy grillowe połączone z integracją.
Prowadzenie imprezy
DJ prowadzący imprezę, wodzirej organizujący konkursy i „zawody sportowe” + sprzęt do konkursów + profesjonalne nagłośnienie
Karaoke (projektor, ekran, światła, prowadzenie)
Atrakcje
quady czterokołowce, trening, jazda na wyznaczonym torze, zawody
rodeo
eurobunge
gigantyczne piłkarzyki
ściana wspinaczkowa
sumo
kolejka dla dzieci
malowanie twarzy
segway
kula zorbing
zjeżdżalnie dmuchane
zamek dmuchany, suchy basen ,trampolina
kasyno ruletka amerykańska, black jack, poker pięciokartowy
degustacja win prowadzi sommelier (historia, produkcja, gatunki, degustacja 5 gatunków wina po 50 ml)
degustacja piwa (historia, produkcja, rodzaje) degustacja 5 gatunków piwa po 100 ml, (piwo z marketu, piwo Premium, piwo aromatyzowane, piwo pszeniczne, piwo ciemne)
pracowania ceramiczna (pokaz i warsztaty)