Zakąski zimne
Mozzarella przekładana pomidorami ze świeżą bazylią i ziołami
Śliwki z migdałami zapiekane w boczku
Karkówka z musem brokułowym
Plater mięs pieczonych (schab z morelą, schab z śliwką, karkówka pieczona) z sosem tatarskim
Plater pieczonej piersi z indyka z sosem cumberland ( borówkowo – chrzanowy)
Schab marynowany
Schab staropolski z śliwką
Wachlarz wędlin z papryką podany na desce
Kieszonki wieprzowe z musem chrzanowym
Polędwiczka wieprzowa w ziołach na grzance
Szynka pieczona Cornette z musem chrzanowym
Roladka szynki parmeńskiej z melonem
Roladka cocktailowa z brokułami
Cepelinki z drobiu ze szpinakiem i suszonymi pomidorami
Indyk z brzoskwinią
Indyk po kardynalsku nadziewany morelą z pasztetem
Indyk w maladze
Polędwica wieprzowa z serem Camembert i zielonymi szparagami
Terrina z kurczaka z ziołami
Delicja z drobiu z szafranem
Delicja z drobiu z owocami
Roladka z szynki ze szparagami
Roladka z szynki z domową sałatką
Filet z kurczaka z ananasem
Papryka z kremem ziołowym i kosteczkami salami
Przysmak z kurczaka z papryką
Szlachetne sery z winogronami i orzechami podane na deskach
Pstrąg z cytryną
Sandacz w galarecie z cytryną
Wykwintne spirale z łososiem
Igiełki indyka z łososiem wędzonym
Ryba po grecku
Łosoś wędzony z cytryną podany na sałacie z koprem
Zakąski wegetariańskie
Roladka z grillowanej cukinii z kozim serem miętą i papryczką chili
Warzywa ( marchew, papryka, kalafior, ogórek, brokuły ) z trzema rodzajami dipów
Terrina warzywna
Mus z białych i zielonych szparagów
Pieczywo mieszane
małe bułeczki z sezamem, makiem, chleb żytni, razowiec, masło
Sosy do zakąsek
Tatarski
Ziołowy
Cumberland (borówkowo-chrzanowy)
Tysiąca wysp